Afdrukken

VANAF 13 JUNI HEBBEN WIJ WEER LIVE DIENSTEN, DEZE DIENSTEN BLIJVEN ONLINE TE VOLGEN!

Er zijn nog wel strikte beperkingen u bent verplicht zich aan te melden als u wenst te komen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 U kunt onze diensten op zondag via een livestream volgen: YOUTUBE VEGPAULUS

 

Mag ik u welkom heten op de website van de Vrije Evangelische Gemeente "Paulus" van Genk.

Ja, ik weet het het klinkt wel een beetje vreemd. Maar "gemeente" is eigenlijk hetzelfde woord als "kerk". Zelf gebruik ik liever het woord "kerk" of beter nog "gemeenschap", omdat dat nog beter uitdrukt wat we zijn: een gemeenschap van mensen die geloven in de blijde boodschap van de Bijbel en Jezus willen volgen.

Deze website wil graag een centrum van informatie zijn. We willen zo een open gemeenschap zijn waar iedereen welkom is en waar iedereen meer over Jezus en over de Bijbel kan te weten komen.

Daarom nodig ik u graag uit voor onze wekelijkse eredienst op zondag om 10.00u in de Evangelische kerk aan de Evence Coppeelaan 31 te Genk. Op de infopagina vindt u een routebeschrijving en een kaartje. U zal ongetwijfeld kunnen genieten van de enthousiaste samenzang. En na afloop is er koffie!

Mag ik u snel eens ontmoeten? Veel leesplezier op deze website!