Als gemeente hebben we een gemeentegids opgesteld. Een gids is iemand die je meeneemt en ‘vertelt’ over al wat er te zien is en hoe alles werkt. De bedoeling van dit boekwerk is een gids te zijn van de gemeente. Natuurlijk is deze gids maar een hulpmiddel en hebben wij een veel betere gids met veel meer gezag: DE BIJBEL. We wilden toch een praktische handleiding voorzien hoe wij als Paulusgemeente in Genk willen functioneren en hoe wij ons ‘HOOFD’ Christus kunnen eren en bekend maken.

Je zou kunnen zeggen dat deze gids een drieledig doel heeft:

 Een leidraad voor de gemeente zelf

 Een infobrochure voor geïnteresseerden

 Het huishoudelijk reglement van de VZW

 

We nemen u mee naar onze geloofsbelijdenis en identiteit als gemeente. We vertellen u over de werking en bijzondere vieringen. We geven uitleg over het lidmaatschap, de financiën en onze externe contacten.

In bijlagen vindt u dan nog de statuten, de geschiedenis van de gemeente, een up-to-date INFO-blad en een aanmeldingsformulier.

In ons gebouw is een steen ingemetseld met de tekst uit Jes. 56:7b ‘Mijn huis zal een bedehuis heten voor alle volken’. De gemeente is Gods huis, het is een plaats van God te ontmoeten en Zijn huis is open voor iedereen. Deze gids wil u wegwijs maken in dit bijzondere, unieke Huis van God.

Als u een exemplaar wilt ontvangen, digitaal of op papier dan kunt u die hier aanvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..